37weeks 4days

Keluar cairan macam hingus..kuning2 nk hijau2 berlendir.. Dari sebelum ni keluar..aritu dah cek doc,ambil sample swap..tapi tak dapat result sampai sekarang.. Harini keluar lagi..mcm lendir pula..banyak juga.

2 Balas

Klu nak hijau tu tnda jangkitan kuman dh sis.. Perlu antibiotik. Tp since sis ni dah cukup bln, doc kene bersalinkan awak awal je kot. Hehe. Kene standby ye. Takut efek kpd bayi jangkitan td. Bahaya.

Dah jumpa doc dan ambil sample..tak dapat keputusan pun..tp nurse cakap,biasa kalau ada masalah,akan call terus..doc pun cakap nmpak keputihan normal