kelahiran 36

Kelahiran 36 minggu blh x

55 Balas

Sy skrg pun 36w...doctor dh cucuk dexa 2 dos utk matangkn paru2 baby...kiranya skrg ni tgu masa utk deliver je la bila2 masa..lgpun sy ada DM x stabil...huhu

Kalau baby nak keluar awal nak buat macam mana kan. Tapi ada juga y ada masalah kena paksa bersalin awal. Kalau ada masalah ikut nasihat doktor

Ada kawan saya, bersalin on 36 weeks. Alhamdulillah, baby dia okay. Tak masuk nicu pun sebab beat baby okay 🤗

Saya bersalin 36wk 3hari sebab air ketuban dh pecah sis... bersalin normal

sy dr 6 org anak...3 org 36 minggu.. alhamdulillah sume chat..sorg 2.67..sorang 2.3..sorg 2.855

hello.. nak tanya klau dah kerap perut tu megeras 36wk. terus ad klr mcm putih telur tu. tu tanda² nak brslin ke

saya nak tanya 31w , betol2 bawa perut. rasa sakit ke? rasa keras kat situ. risau la plak. bngun ke nk jalan pun plan2.

ank pertama saya lahir 36w++ berat bby 2.5kg..doc pun xde declare pramatang.. Alhamdullillah skrg dah 8thn..

da masuk 36 minggu dari malam td perut mengeras lpstu cirit birit... tu Tanda contraction atau x ya

2y ago

sama dengan Saya.. day 36 minggu 3.4 hari nie start cirit birit..

36 masih baby prem ibu..biasanya waktu camni kalo de kontraksi doc akan bg dexa..utk matangkan paru² baby