kelahiran 36

Kelahiran 36 minggu blh x

55 Balas

klau ikutkn nurse tmpt sy . 37week bru bby matang . tp kalau time 36week berat bby dah normal insyaAllah tkde mslh.

Sebelum 37w kira premature kan. Cuma kalau berat baby ok rasa nya takde masalah

sy dah 36minggu , tapi belum ada tanda2 lagi . baby dah masuk laluan yg sepatut nya dah . berat 2.8kg .

skrng aku 36week 2day , rasa smua bnda mcm maw bsalin suda

besalin czer 36w5day. sebab kepala baby pusing atas balik dan air ketuban kurang .

sya hari tu 37 weeks 3 day..bby 2.45kg je..okey jga lah..

36weeks lebih da ckup 9bulan..ok xade maslah klu bby ok sihat ckup sume nye..

hye harini sya dh genap 36minggu 2hari..ad yg dh bersalin kha

2y ago

saya pon hari ni dah genap 36minggu,tpi blom bersalin lgi..sis dah bersalin ke.. apa-apa pon moga kita semua proses bersalin berjalan dengan lancar dan slmt proses kelahiran aminn 🥰💕😊

alhamdulillah sy slmt bersalin hr ni 1/10 usia kandungan 36w 2 hr

2y ago

wahh...tahniah sis🥰slmt proses bersalin aminn..

saya 36weeks,, berat bby semlm 2.04 or 2.4kg,, normal ke,, oky ke?