kelahiran 36

Kelahiran 36 minggu blh x

55 Balas

Saya bslin 36 minggu 1 hari masa anak pertama. Sebab air ketuban kurang dan bby kurang gerak. Alhamdulillah berat 2.5kg

3y ago

sy pun pernah juga..tp xtau la pengsan ke pitam. Nk pegi mandi sb baju dh penuh darah, tukar pad skli. Tapi x smpi bilik air dh x sedar diri. Nasib baik masa tu suami ada. Dia yg sambut. Misi jd kalut tolak wheelchair. Tp x kna tahan wad..esoknya dh boleh balik..

kalau boleh elakkan n jgn bersalin 36 week,sebb pramatang. 37 week boleh..pramatang walaupon berat 2kg keatas mcm² risiko akan jadi..lebih baik elakkan bgi pandangan sya

2y ago

Hahaha itu la

Anak First Saya Lahir 36 week Sekarang Dah nak Masuk 3 Tahun . Now 2nd Bby dah 31week siap Sedia Awal2 Takut Keluar Awal Macam Akak Dia 😅

Sya pun dah 36 minggu 2 hari tp ada rasa sakit-sakit perut bagaian bawah LPS tu slalu kerap buang air kecil apa ke tu tanda2x akan mahu bersalin tlg dulu kasih faham sbb Sya

boleh je..ikut bby tu nak klur tak 36 minggu..saya pon skrg dah genap 36minggu hari nie..😁🤭apa²pon harap kita mudah dan slmt proses bersalin nnti aminnn aminnn aminnn🥰

36w tu kita kira border line...paru2 bby dah matang dah seawal 36w....kalau lahir InsyaAllah bby selamat

anak first lahir 36w berat 2.35.. alhamdulillah sihat sekarang da 2years.. now preggy 35w semua brg baby da siap sedia.. tkot keluar awal jgak 🥰

sya bersalin anak pertama hri tu 36w 3 Hari berat 2.98 secara normal..skg da umur 5 tahun badan cubby.. hrp2 kelahiran yg kedua ni di permudahkan..skg da 36w 3 Hari..

sy nak tumpang tanya ada ke kalangan ibu hamil dalam nie mengalami air ketuban banyak?....sy hamil 22week buat detail scan doc ckp air ketuban sy banyak 22...normal ke?

2y ago

Sy 34w bacaan ketuban dah 28, skrg dah 36w, tgh c/up tggu Dr plan apa utk bersalin next week 37w

boleh tapi pramatang lah ... ank 1sr dlu brsalin 34w3d pramatang now dh 6tahun Group baby dec2022/2023 https://chat.whatsapp.com/K6SHxUl5ivX5Y2L5aoIrTG