KEHILANGAN

KEHILANGAN BABY SYURGAKU 18 OKTOBER LEPAS TEPAT 25 MINGGU KEHAMILAN,HATI INI HANYA ALLAH YG TAHU.😔TAPI TTP TK DELETE APP NIE,UNTUK KENANGAN😔

3 Balas

Allahuakbar. Moga Allah gantikan mommy dengan cahaya mata yang baru lepas ni ya. Moga mommy kuat. Aamiin ya rabbal alamin

takziah. Mudahan Allah gantikan kehilangan dan kesedihan dgn yg lebih baik drpd sisi-Nya

innalillahiwainnailaihiraji'un... bersabar ya... usaha lagi.. in sya Allah ada lg nanti..