34minggu and berat anak 2.2kg

kedudukan kepala anak masih tidak menantu skijap atas,kiri, kanan and bawa..Dr ckp bby masih ada ruang brgerak di dlm😊mumy² macam tu juga ka...? saya brdoa agar kepala dia kekal kat bawa sblm tiba msa brsalin🙏🙏🙏

2 Balas

tq sis..syukur hari tu kddkn kepala ank ke bawah sampai brsalin minggu ke 38..skrg bb dah 2 bln🥰saya doakn semoga kita smua di lindungi Tuhan dari jankitan covid 19..

4y ago

Wahhh tahniah sis 🥰 Posting kt sini takda tulis masa.. sorry ya sis.. apa2pun syukur sis dah selamat melahirkan cahaya mata tercinta 😍