Brand susu apa yg bagus untuk ibu hamil? Kakak semua minum susu apa? Boleh suggest or share experience tak? Saya 1st mom

Ke takpe kalau tak minum susu. Okay tak? Kalau susu perisa coklat boleh ke? #firstbaby #pleasehelp

8 Balas

Kalau boleh minum susu tepung utk pregnancy tu, boleh cuba similac atau enfamama. Tp kalau tk boleh telan / rasa loya, susu fresh milk pun boleh. Susu berperisa pun okay tp kena tgk gula tinggi atau tak. Saya minum susu HL biasa tu je. Kadang bosan sy tukar susu perisa strawberry.