Stress

Kdg2 stress tggu baby nk klua. Xda sign / simptom pun. Sblm ni keje. Tp ambik cuti awal 3 mnggu sbb nak balik kpg MIL . Takut terberanak dkt mana2 . ? kt rumah xda buat pa2 pulak. Hari2 bnda yg sama. Kemas rumah masak cuci kain ☹️ nk jalan2 mall pun xda kt sini. Kalau nk ke mall ambik masa 2 jam stgh. Hmm. Nyesal pulak ambik cuti awall hm

1 Balas

Takpe mommy, boleh banyakkan rehat dan buat persediaan akhir nak sambut baby.