Buku pink

Berapa lama ambik masa nk bukak buku pink kat KK eh? Lama ke sebab tgh nk adjust dgn tempat keje. Ke patut ambik cuti je terus.

6 Balas

sy smlm br bkk buku.. kat Putrajaya ramai org. so kluar awl2 pg lg 7.30 dah pacak dpn klink. settle smua 12.30 jgk. pnt xyah cakap la. dah la tgh mabuk. doc bg mc hr tu.. klo lama sgt awk xlrt mtk mc ng doc. sb 1st time bukk buku mmg jumpa doc dan scan.

ikut tempat juga la, tapi sllu lama sbb nak isi dulu n kalau tempat awak jenis isi kt awak dulu okay la, mcm saya dulu dia settle kan bapa org preg. yg da ada buku dulu baru kt saya. tuh lama.

lebih baik ambil cuti sis. sy area jb memng rmi org. g kol8. kalau ada masalah sangkut mcm2 jumpe doc lg. hritu sy kol1 baru balik

seharian juga la.. byk ibu mngandung.. siap kluar lunch dtg balik jam 1.30 .. tu pun msih nunggu turn.ikut time tu pack ke x kk..

hy momies nk tnye memang 6 minggu kantung kosong je ke?baby xde ngn denyut jantung

11mo ago

normal je tu sbb kecik lagi. try repeat scan lagi 2minggu insha allah mmpk bby dn hearbeat

sis patut ambil cuti. paling kurang setengah hari baru selesai ye