allah know's the best for us..

Kdg2 mkn pil pun still sgkut.. acanner tuh..? Insyaallah, dia maha mengetahui sgala sesuatu.. Allah give us something for some reasons.. sgka baik dgn Allah n we will realise that so much things to be grateful in our life.. ☺️☺️?? #24wpreggynow #dahada3askarjunior #makinmeriahumahnnti #imhappynblessed

9 Balas

Kite geng,,mmg geng... Anak sy pn boboiboy kuasa3, Sy dah inject & rancang sndiri,tp Allah rancang lain,ttp jugak lekat janin dlm rahim,,skrg 26week