allah know's the best for us..

Kdg2 mkn pil pun still sgkut.. acanner tuh..? Insyaallah, dia maha mengetahui sgala sesuatu.. Allah give us something for some reasons.. sgka baik dgn Allah n we will realise that so much things to be grateful in our life.. ☺️☺️?? #24wpreggynow #dahada3askarjunior #makinmeriahumahnnti #imhappynblessed

9 Balas

Kakak office tempat I kerja dulu, makan pil, cucuk, still sangkut berderet 4 tahun gap setahun sorang. Hihi. Rezeki. After anak keempat, dia tanam kat tangan, lepastu tak tau lah sangkut lagi ke tak sebab I pun resign dah lost contact. Subur sungguh.

5y ago

Kannn.. bila Allah brkehendak.. ada org yg xde masalah pe pun kdg payah nk sgkut.. Kita yg mkn cm2 ubt, ikhtiar cm2 sbb nk jrakkan ank, tp still xbole tolak rezeki.. syukur jelah.. Allah bg rsa nikmat yg org lain xdpt.. alhamdulillah.. kkak ipar sye pun tanam gk, time nk kuarkan operation dktor kta implant xthu dah g mne.. xde kt tmpt tanam.. 🤪🤪 lgpun suami soh mkn pil je, kekdah yg lain dia pun seram dgr.. 😂😂 so dgr jelah ckp suami.. 🤭🤭