Laki annoying

Kdg² geram dgn laki sendiri. Kalau cuti lama pastu nk mintak tdo rumah mak ada je perangai dia buat semata² x nk balik. Rumah 1j 30 min je kalau balik. Kalau ckp nk bg apa² dekat mak, muka berubah terus padahal mak mintak buah kelapa je.. Kalau adik mtk tlg topup nt jumpa dia akan ganti balik, masam terus muka ckp adik x ganti. Nampak sgt tak suka dekat keluarga kita. Nak kahwin dgn anak je bukan dgn keluarga. Sedangkan kalau dia ada mslh duit, mak aku jugak org pertama yg bantu !! Tak kenang budi punya laki. Sekali dua aku boleh tahan, ni acap kali aku duk perati, sekali aku sembur tak mengaku. Duk ckp mana ada mana ada. Tahu pulak diri tu salah. Aku pun ada mata ada otak boleh tahu tanggapan ko dgn keluarga aku mcm mana.

1 Balas

Sabar sis. Saye laki saye pun jarang nak balek ruma mak saye, lagi 20minit je dari sini. Saye duduk ruma mertua. Jalan terbaik untuk saye tak stress, saye balek sorang dengan anak.