Salam, nak tanya & a bit worried. My son gonna turn 6 month lagi 6 hari. Tapi masih taknak meniarap. Bila meniarapkan dia, dia suka pusing balik.

Kdang kadang dia nak la juga reach thing bila meniarapkan dia. Dia boleh je mengiring tapi macam tak nak sangat mengiring. And dia belumlagi lompat lompat ke apa. Bila meniarapkan boleh je angjat kepala tp tak nak lama. Anyone can give some tips? Risau juga ?

1 Balas

Bole bantu baby dgn rajin buat tummy time.. Each session dlm 5min cmtu

5y ago

Dah buatt since dia 4 bulan. Tapi dia mcm taknak juga try meniarap sendiri 😭