Upt eco positif atau tak

Kawan saya was was.. Ade kah positif?? #firstbaby #mommybuntu #babyfirst

Upt eco positif atau tak
23 Balas

inshallah pregnant.tahniahhhh tapi, kes saya dulu, manjang guna test eco negative. tapi piyed xdtg. stress piyed xdtg pegi kk mintak ubat hormon. rupanya mengandung 😂 beli upt mahal sikit baru tunjuk result. hamboiiii hat eco xnak tunjuk pulakk 😂

Positif ni. Sebab saya dlu beli kat eco juga. Lepas tu sy beli jenis strip tu. Itu lagi cepat detect. Tp. Kalau macam ni insyaa allah positif. Nanti beli lagi upt jenis lain. Strip lagi bagus

Sy pon guna yg eco punye Alhamdulilah naik double line.. Lepas tu double chek guna farmasi punye.. Alhamdulilah betul skrg da 8bulan da 😍

Alhamdulilah positive tu sis. Kalau nak lebih yakin sis check lagi and terus pergi klinik buat scan🥰 inshaAllah semoga dipermudahkan sis

positif. klau nak yakin lagi, beli kt farmasi. guardian n watsons ada jual, dlm rm5-7 saja. yg pling murah. kputusan mmg dijamin ya

Tahniah ! Positif tu, tpi klau nk double confirm boleh try upt dekat farmasi pulak. ☺️

Kalau puan ragu ragu boleh ke klinik kesihatan untuk pengesahan puan😊

Tahniah 👏👏👏sye yg tk lekat2 lgi.. Tanda dh mcm2 dh rse

boleh cuba test lg beli upt kt watson pulk cuba..

positif. tapi boleh repeat lagi nk lebih yakin