Rezeki anak

Kat sini saya nak share sikit seorang hamba allah ya baik sngat sedekah kan baju dan barang ii baby terima kasih sangat ii sis baizura semoga murah rezeki awak sekeluarga dye takpe mintak duit post pon ☺️✨

Rezeki anak
28 Balas

Alhamdulillah rezeki sis. Saya pon ada org bgi stroller, takkenal pon org tuu. Tapi rezeki laa kann. Nak beli stroller baru harga boleh tahan, sbb tu rsa taknak beli. Last2 org bgi, ambik jela. 😊

Alhamdulillah..rezeki tu sis...sya pun dpt seorg hamba Allah dlm page asian parent nie bgi susu free jer...xmntak duit pos pun kt sya...smoga d murahkan rezeki org yg baik hati mcm tu kan...

4y ago

Haah happy dan terharu sngat tak tahu nk balas cm mne jasa org yg berhati mulia uh 😭❤️

Alhamdulillah.. Rzki.. Sye pn adk ipar bnyk bg yg bby boy pnye.. Skli scan.. Bby gurl.. Haahaha.. Maka nye redha laa..pkai apa yg ada je.. 😂

Alhamdulillah ☺️😊😁 Bestnya.. Doakan Saya juga dapat rezeki yang tidak disangka-sangka. 🤗Aamiin.. Aamiin.. Aamiin

Saya pun abang kakak saya ada banyak bagi baju anak2 dorang dulu. Saya beli sikit je. Alhamdulillah jimat sgt2

Alhamdulillah..smoga Allah murahkan rezeki nya..gandakan rezekinya lebih byk di atas kebaikannya..aminn

Alhamdulillah rezeki anak tu... Sy Pon sepupu nak bagi jugak nnt YG xde baru sy beli ... Tambah2

Alhamdulillah. Sy oun dpt byk brg dr in laws. Syukur sgt. Tak pyh pening nk mmbeli brg lagi

Alhamdulillah...rezeki sis,smoga sis baizura n semua ibu2 kt sini dimurahkan rezeki,Aamiin

alhamdulilah rezeki you. semoga orang yang memberi diberikan rezeki yang melimpah.