polyp cervix + GBS

Kat sini ada tak mummy yg tengah pregnant tapi ada polyps cervix?boleh share pengalama dgn saya?doctor baru je sahkan saya ada polyps cervix lepas saya spotting berpanjangan 3 hari berturut2..dan saya risau utk kandungan saya sebab doctor pon ckp saya ada GBS..ini first pregnancy saya.. Harap ada yg sudi share pengalaman..tq ☺

2 Balas

Polyps ni normal ada masa prgnt. X kacau prgncy.. gbs kena mkn ubat, yg ni boleh bg effect pada kandungan jika x di rawat. Kurang ambil manisan. Manisan punca gbs.

4y ago

Tp normal ja gbs time prgnt ni.... Ubat yg doc bagi kena guna.

hi irlina nk tnye time pregnant tu awk ada buang polip tu ke?