ngilu

Kandungan sya da masuk 30m5h. Alhamdulillah.. 5 taun lps sya pregnant anak sulong ceaser.. Skrg msalah sya.. sya da start rs ngilu dibhagian bwh perut dan kerap kencing.. terasa2 beban berat bby kat bwh perut tu.. jln pon kaki sblh kiri da jengkot2 da.. rs ngilu bhgian tulang kat atas paha.. klau da ddk atau baring lps tu nk bgn pye la ssh yak mat.. Adakah ini normal..?

1 Balas

Emmm..baby dah berat.. Beli la support baby..x mahal pun.. Kat shoppe murah ..