nak puasa tapi jadi hypo

kandungan sy baru 6w tp tak boleh berlapar jd ketar2 berpeluh2 kadang denyutan jantung jd laju padahal tak berlari pun adakah ini normal?

1 Balas

x normal la tu..sy pun Jenis hypo masa peknen aritu.so x leh biar..kena makan or minum jgk klau x nnt blh pengsan bile kepala rasa nk melayang..mata jd kabur n dtg sesak nafas

3mo ago

Kalau blh memudaratkan kena berbuka..tp apa2 pun kena niat n berpuasa dlu..klau tgh berpuasa tb2 awk rasa nk hypo tu terus berbuka.sy dlu 3.0 mmg rendah..mmg spare mknn manis