Jantung Laju

Hi mommies. Ada tak yg time pregnant je tibe2 jantung jd tak kena? Jantung sy berdegup laju start masuk je 2nd trimester. Skrg dah 25w masih laju bila lps makan. Haritu di kk buat ecg test dan detect abnormalities pd jantung dan kena refer pakar 16/6 ni. Padahal sy takde sakit dada pun. Sebelum2 ni pun active je bersukan. Bp dan nadi sy pun elok je in resting time. Sy down sgt bila dr kk ckp sy berisiko 😭

1 Balas

jangan stress.. tnggu keputusan dulu 16/6. sbb, bila preggy ni macam2 boleh berlaku. dari xde kncing manis boleh sangkut kncing manis... hadapi dengan tabah k.