sakit perut

Kandungan sudah 4bulan 9hari.. 1.Kenapa saya makan laksa...perut rasa sakit..macam kembong angin...? 2.bila saya makan buah mangga muda yang masam..atau jeruk²...saya akan pening?

1 Balas

Tak semua orang sama ketahanan perut dia. Ada orang mudah kena angin. So hati². Kalau dah try, tak serasi, tak payah makan dulu. Rasa dah kuat, baru try makan lagi. Jaga kesihatan ye. Ibu kena sihat untuk lahir kan baby yang sihat..