Mcmana nak kecilkan baby ya sbb kandungan saya 34 minggu dah 2.200grm.saya takut la smakin besar.

Kandungan smkin besar

18 Balas

34w 2.200gm normal sis xbesau pun sy 36w baby 3.1kg sis ..nak kecilkan baby knp pulak sis..ni anak ke3 sy

6mo ago

sis anak first n no 2 3.5kg sisxda pun dr kata perlu czer ..sy pun mak sy lahirkan 4kg normal alhamdullillah..now fokus penjagaan makanan oengambilan makanan..xda istilah cara kecilkan janin..2.2kg 34w normal sis ..czer ni melainkan ada komlilasi semasa bersalin je..lg plak awk anak first..xda apa2 penyakit pun..think positif.kandungan seharusnya semakin membesar bukan semakin mengecil..cuma kita perlu kawal sahaja