kencing kotor

kandungan saya dh 12 minggu dan saya kena kencing kotor agak kerap.. doc bagi ubat nii , ada tk para ibu yg mengalami mcm saya..risau kadang2

kencing kotor
5 Balas

kalau kerap sangat kena kencing kotor cuba amalkan minum cranberry juice (pilih yg xde gula)...pakar sakit puan yg suggest dkt sy....ada bahan dalam juice tu yg akan menghalang bakteria melekat pada dinding pundi kencing dan saluran kencing

Sy pernah minum air nie mase kencing kotor baru pregnant dlm 3 mggu.. its okay die xmerbahayakn kndugan.. doc dh bgthu

mkn je yg doktor bg.. ibu mengandung mmg mudah kena kencing kotor jd.. kena minum air masak bnyk hari²..

try minum air rebusan barli.. bukan saja kencing kotor Jd stabil, kencing x lawas pun Jd lawas

Kerap minum air barli kosong wak.. InsyaAllah akn elok urine awk