First mom baby

Kandungan saya dalam 28w macam tu, haritu scan di klinik kepala bayi masih di atas belum pusing bawah kata doktor itu normal.. Tunggu sampai 36w .. Di sini siapa2 ada pengalaman or sama seperti saya? Macam mana nak buat kepala bby pusing bawah.. Kalau kata doktor normal kerana bby masih akan terus berputar ..

6 Balas

masa anak sulong sy dlu 28w kpala xdduk bwah n dia stay mcm 2 smpai 35w..songsang lah kirenye n kbetulan mmg nk kluar 35w..emrgncy czer sbb songsang..skrg pregnant yg 2nd dh 28w kpala kt bwah dh..tp msih ada msa dia pusing2..hrapnya smpai msa nnty kpala kt bwh lah sbb nk try normal kalini

3mo ago

sama wak anak aktif tendang2 tu lah dia punya kaki masih di bawah belum pusing.. harao2 sebelum 36w dia tak pusing bawah

Sama la sis. Sy 29w smlm check kepala baby masih diatas. Ayat doctor sama la dia ckp normal n baby masih ada masa nak bputar. Harap baby kita sma2 bputar sblm 36w sis.

sya pula lain dah brpa hri ni uri kat atas bby kt beh 28 w skrg

cuma bby sy hrini kurg gerak la rsau pun ade .. apa prlu sy buat

3mo ago

G hospital sis

masih ada masa utk bby pusing ke bawah semula...

awal lg. nt sndiri dy pusing