Baby still songsang 32w

Hari ini pergi ke klinik scan 32w 1d berat baby dah 1.9 kg.. Tapi baby masih breech posisi kepala masih di atas.. Hope doakan saya ya baby dapat pusing nnti sebelum 36w 😇 saya as a first mom ada rasa risau bila baby tak pusing lagi.. Suka2 cakap2 dekat bby pujuk suruh pusing tapi dia still selesa songsang lagi.. Mohon doa nya ya supaya bby saya pusing bawah sebelum 36w

1 Balas

Insha’Allah semoga urusan awk dipermudahkan.. sy msa scan 28week baby breech then scan lg 29week baby kpla kt bawah, 32week g check up nurse cek perut dia kata kpla baby kt bawah, dia pun confuse😂 kpla ke bontot🤦🏻‍♀️😂 nanti repeat lg 34week.. tp doc kata bby akan pusing until 36week.. u cuba buat senaman pusing baby like buat posisi sujud, bnyakan jalan, naik turun tangga.. mininum 10minit sehari nanti slowly u up kn timing..👍 u try pujuk baby