bantu saya

kandungan saya dah mencecah nak masuk 3 bulan . masa kandungan 7 minggu saya kerap loya muntah terok . sehari boleh dikatakan 5/6 kali . sekarang pun saya still rasa loya muntah , makan nasi pun macam makan budak tahun 1 makan . lepastu bila bediri lama saya rasa pening sangat macam rasa nak pitam . kadang perut rasa macam masuk angin , pinggang rasa sakit lagi2 tidur rasa tak selesa bila tidur mengiring sbb rasa senak perut . boleh bgi saya pendapat , vitamin atau ubat apa yg elok dimkn utk ibu mengandung ? #firstbaby #firstmom

1 Balas

Mcm sy makan ubat kk je. Takde vitamin lain ke ape. Just lebihkan sayur, buah. Kalau takleh telan nasi, try makan mee pasta bihun roti bubur