Mintak pendapat boleh?

Kandungan saya baru 7 minggu. Normal ke kalau kita ada keluar darah sikit sikit? Hari tu ada rujuk pakar 25% wanita mengandung alamai masalah ni.. kali ni kira masuk 3 kali.. Darah dia x bnyak dia mcm mula mula nak start period tu.. Tapi saya risau lah.. #firstbaby #pleasehelp

10 Balas

Sis, boleh tahu tak. Kali ke3 mksudnya mcmmna.

3y ago

waktu first saya kena sebelum sehari saya check up jumpa pakar. Lepas tu saya, ada ajak suami bawak saya jalan² naik motor sbb dah lama sangat tak keluar rumah time tu kena sekali.. Dan tadi saya cuma buat kerja rumah sikit je lepas tu rehat pun kena jugak.. Dia tak banyak mcm bulat sikit je.. Mcm keluar keputiha.. Tapi bukan.. Lepas saya rest dia dah x keluar..