Sakit Kepala berpanjangan 🥴

Assalamualaikum hai mommy semua! Ada any tips tak untuk hilangkan sakit kepala berpanjangan? Sy dah cuba mcm mcm cara which is tidur, mandi air suam, minum air masak byk, urut, letak ais kat tengkuk. Baru masuk 2nd trimister. Hb okay je. Any tips or petua? Or sy kena layan je sakit kepala ni sbb pembawakan? 😫

2 Balas

Saya guna YL , guna eo lemon + putification, banyak membantu. Klu xde YL, Sis bole cuba hidu buah lemon... bole hiris nipis dan isap slowly.

sakit kpla dy byk ada sb kencing manis , tekanan drah tinggi ,migrain dan stress , jdi baik sis bgy thu kt doctor mne thu lps ni ok sikit