.

kandungan mau masuk 4 bulan sda. tapi perut still kecil. kenapa tu ya? risau pula :/

24 Balas

Biar la perut kecik..senang nk bergerak kesana n kemari...saya 5bulan da besar macam ni..susah nk gerak...bayangkan skg da 33week mcm mne besar dia..

4y ago

Tu la sis...org dlm yg besar..tuan badan kecik je..risau mcm mne nk meneran nnti

Biasa la tu sis.. tmbh anak first.. sya ank first tak nmpk pun berut untill now 8 bulan nmpk chuby ja.. tpi berat dia naik banyak.. hihi

4y ago

sama. badan beisi, berat menaik. tp baby bump still kecik. haha tu la rsau, normal ka bgtu. alhamdullilah. mmg perkara normal 😁

Sy pregnant 5-6 bulan dulu pun org x perasan, yg ada kata kecik. Da 8 bulan baru org nmpk perut. Tu pun ada yg tnye pregnant ke?

Byk risau psl bby bump.. Sy ja ka yg risau keadaan bby dlm prt mcmna Huhu.. Mudah2an bby sht n smpurnah amin..

4y ago

kan.. sy sama mcm sis

Saya now 6bulan. Bump takberapa besar jugak tapi padat. Moga baby sehad dan baik baik sahaja. Aamiin 🤲🏼

4y ago

Thankyou awak. You too takecare 😉

Saya pun dh 5 bulan...perut x npk...blh paki lg seluar biasa..x pki pun seluar menadung.

Ok je tuh. sy dh 30weeks pun kecil je, nak duduk mcm mne pon senang. sakit bdn pun tak . 😂

normal sis lg2 ank first... saya 8 bulan baru nmpak besar... rmai kata Perut kecik masa 4@5 bulan

4y ago

ohhh. okay. hope everything's fine. 😊

Relax sis.. sama la kita perut tk nmpk sgt.. hehehe in shaa Allah tkde pape okay jgn rsau..

Kandungan saya 8bulan baru nmpk baby bump.. Smpai mengah bila bnyk jln.. Hehehee