Sakit pinggul kanan

Kandungan masuk 11w6d- sekarang pinggul sgt2 sakit esp bila nak bangun dari duduk atau baring. Rasa macam shooting pain mencucuk2 bila jalan atau nak bangun tu ya Allah sakit sangat2 :') Kalau tido nk kurangkan sakit time tido tu saya baring flat dekat belakang n bengkokkan lutut tapi nak bangun still sakit ye 😭 pastu perut bawah jadi senak pulak Ada mommies2 yang pernah alami? Normal atau tidak? Puncanya apa ye and apa solution nak reliefkan pain tu? Urut or tuam etc. #firsttiimemom

10 Balas

Letak hot compress time tido. Kat shopee ada jual.!Saya pun haritu sakit gila belakang. Lepas letak tu dah lega terus

9mo ago

Thank youu