Makanan yang boleh kuatkan kandungan

Kandungan kedua, macam macam masalah datang. Stress dan susah hati selalu. Help!

2 Balas

wlaupun diri kita dilanda gundah gulana perut tetap kena isi makanan tau mommies🥰 perut jgn biar kosong.. nnt msuk angin lg tmbh stress. ambil makan yg seimbang ada bijirin, protein, sayur n buah. nutrien yg cukup inshaallah baby n mommies sihat. elak mkn fastfood, kafein or air manis2 . perbanyakkan air masak kena mnum byk supaya x dehidrasi. jadikan buah sbgai snek utk kunyah2.. stanby biskut oat. suplemen ubat tambah darah n folic acid jgn skip.

stress dan susah hati tu pun satu masalah juga. pregnant kena happy2 baru kndungan rasa selamat utk mmbsr.