Kandungan enam minggu. Scan tak nampak apa. Bleeding sikit petang ini keluar seketul darah merah.

Kandungan enam minggu, semalam try scan sebab ada keluar darah coklat sikit. Scan bawah doktor cakap x nmpk apa pun. Try UPT semula da x berapa terang 😣 ada kah ini tanda baby saya da gugur. Bleeding x da setakat ini.. #pleasehelp #ingintahu

Kandungan enam minggu. Scan tak nampak apa. Bleeding sikit petang ini keluar seketul darah merah.
2 Balas

Better refer dgn doc sis. Takut tanda2 keguguran

2y ago

Semoga ada rezeki buat sis ❤️

semoga dipermudah sis..