Kerap lapar

kandungan dh 5 bulan memang perut akan sentiasa berasa lapar ke ? walaupun baru skejap tdi makan, dah lapar balik, kalau lambat sikit mkn, bdn lemah & bergegar...

2 Balas

hehe, sama la saya, kdg tu smpai nangis, sbb lapar. Kalau kadang hsbnd kluar jumpa org, saya pesan makan bila balik lmbat sikit, menangis n merajuk, tapi lps makan senyum lebar. Saya pun keja makan je, smpai berat naik mndadak, kena monitor BP selang sehari. hehe. Lps tu ni kdg lalu kdg tak lalu, kena tngk makanan pulak😭