11 week tapi makin teruk Alah

Kandungan dh 11 week 3hari ... Sblum ni xde rasa loya teruk sgt atau sakit pinggang teruk atau pening kepala melampau2 ... Tp bila masuk je 11 week nk ckup 3 month mcm2 dtg .. tambah2 loya makin kuat rasa kerap pulak tuh ... Dgn bdn rasa xlarat bertambah2 ... Mmg ada ke mommy yg bila msuk 11 week makin truk alah nya ... Sblum ni alah jgk tp bole kawal lg tp kali ni mmg lembik xlrt sgt2 ... #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Normal sis. Banyakkan berehat ye. Jangan biar perut kosong.

3y ago

insyaallah sis .. thanks sis 🥰 ... harap2 cpt lah beransur alahan ni .. seronok tgok org pregnant aktif je buat itu ini ...