morning sickness

Kandungan dah 9 week ..selera mkn dh kurang..apa makanan yg bagus untuk hilangkn rasa mual?

2 Balas

Makan apa yg sis nak mkn .. cuma kalau benda yg tak disarankan tu , sis bole mkn kuantiti sikit lah .. mcm saya .. saya cube semua 😂 Nasi mknn lepas tu muntah , xpe saye muntahkan balik .. lepas tu saya mkn bihun pama pulak .. okayy xmuntah .. esok nya sy mkn tu jelah .. buah2 .. saya mkn kiwi , lepas tu muntah ,,saya cuba buah lain plk 😂 saya xkesah muntah .. jgn pedih ulu ati .. perit woo

Try makan buah oren