Minyak kelapa dara

Kandungan berapa bulan boleh mengamalkan minyak kelapa dara untuk memudahkan bersalin.. kandungan saya sekarang 31minggu 1hri. Date bersalin 03.03.22.. #firstbaby #bantusharing #ingintahu #pleasehelp #minyakkelapadara

1 Balas

Doc ada pesan kalau boleh elakkan minum sbb nanti miss v senang tetas time nak jahit epi. Kalau buat urutan dkt pintu miss v dgn minyak kelapa dara boleh je. Tapi ikut diri masing2, nak minum pun boleh. Dah boleh start minum. Minum air kelapa pun elok kalau takde ape2 masalah.