sakit bawah perut

kandungan baru msuk 21week tpi bawah perut rasa sakit mcm kene cucuk2 tu..kdg2 rsa ngilu..tu normal ke atau tak? ary tu scan 20week doc ckp uri rendah..d sebabkan tu ke?tpi ada je rasa baby gerak..nnti 21hb nie next temujanji kt kk..perlu ke pergi esok jmpa doc?risau sbb 1st tme preggy jdi xtau..overthinking dah nie 🥲 #ingintahu #firstmom

1 Balas

Kalau uri rendah kena banyak rehat tak boleh buat kerja berat2. Tapi kalau preggy memang normal ada rasa ngilu2 bawah perut sbb baby makin membesar kan. Tapi kalau sakit sangat, better refer dengan doktor ya

9mo ago

🥰