Perut Pecah/Selulit/Stretch marks

Kandungan baru 6 bulan 2 minggu. Tapi perut dh start pecah bahagian bawah2 tu.. Memang x garu since mak memang selalu pesan. Nak perut cantik, kena jaga tangan kita.. But still dh byk selulit merah tu keluar.. Lotion stretchmarks pun dh sapu.. Tapi x berapa nak membantu. Mampu sedapkan hati je.. Takpela. Boleh tunjuk kat anak nanti pengorbanan umi dia.. huhuu..

2 Balas

kita same sis kndungn 6 bulan lebih baru ade start pecah2 bhagian bawah perut . xde garu xde apa pun

Aku dah masuk 7 bulan tp stretch mark xbrpa nmpk lagi.. 1st pregnancy btw..