Ada ke ?

Kandungan baru 32 minggu. Haritu scan air ketuban first2 28 minggu 14.+ cmtu. Then masa 32 minggu jadi 11.+ something. It's normal ? Then doktor & nurse bagitau kepala baby dah masuk laluan. And remind kat saya kalau dah turun tanda2 mesti g hospital cepat2. Adakah normal air ketuban boleh kurang kalau nak dekat2 masa bersalin ni ?

1 Balas

Rasanya normal je.. Jgn sampai bawah 9..tu yg sye baca dri Internet