32 Weeks Pregnancy Scan - Oblique Position

Hi mommies, nak tanya..ada tak mommies yg pernah mengalami benda yg sama dgn sy? Boleh share2 experience mommies kat sini. 2 hari lepas appt scan kat kkia. Doc kata kepala baby blm masuk laluan, posisi kepala baby serong ke kiri. Nanti 36 weeks repeat scan, nak tgk samada kepala baby masih kat posisi serong atau dh masuk laluan. Kalau masih tak masuk laluan, doktor nak refer pg hospital jumpa pakar. Risau sgt, sbb kali ni mmg plan nak bersalin normal, sbb anak 1st sy bersalin normal juga. #obliquebabyposition #32weeks

1 Balas

sama mcam sya sis..next week 32 mnggu klu kepala bby blm msuk laluan kkia tmpat sya refer sya jmpa o&g utk buat ecv spya blh melahirkan secara normal..

2y ago

kkia bgi tarikh bila genap 36 minggu