minggu lalu ada sedikit pendarahan, mungkin proses penempelan.tapi kalau ikut kiraan LMP, usia

kandungan 7 minggu#ingintahu

minggu lalu ada sedikit pendarahan, mungkin proses penempelan.tapi kalau ikut kiraan LMP, usia
2 Balas

sepupu saya mcm awak, sdh 7 minggu.. asyik keluar darah.. sebelum buat buku tu, ada jg keluar sikit².. masa buat buku doktor check baby xde bacaan jantung.. xsampai seminggu lepas tu baby tu gugur sendiri nya.. saya anak ke 2 pernah ada darah jg, doktor kata x apa.. sbb sikit je, alhamdulillah kandungan ok.. skrg anak saya usia 12tahun da..

Jangn berdiri lama..kalau rs nmpk darah sikit ja terus baring dan bedrest yg panjang...jga diri ya