air kelapa

Kandungan 7 minggu boleh tk minum air kelapa ?

16 Balas

Kalau boleh avoid dulu sbb awal lagi. Atas org jgk. Sy dulu prnh gugur 9week& tak dnc. Minum air lengkuas and berurut janin xturun, 4 hari lepas mnm air kelapa baru turun.

Boleh jer sis..saya dr awal preggy sampy sekarang dh nak masuk 32week.saya mnum air kelapa..tiap2 minggu mesti saya minum air kelapa muda..

blh je sis..lg elok,nnti bersalin kulit baby bersih je..sy dua2 anak sy amalkn mnum air kelapa..alhamdulillah,bby lahir kulit bersih.☺

Air kelapa boleh je minum sy awal2 pregnant lagi minum. Yang tk bolehnya air kelapa tua sbb ada gas

Klau Orang tua saya tak bgi minum air kelapa pada awal preggy ni..

4y ago

ye ke.. sy dr awal preggy smpai nak bersalin minhm kelapa.. bersih baby keluar..

Boleh, minum aja sis. Tade masalah pun minum air kelapa

Boleh ja i dari first pregnant sampai nak bersalin .

Bleh, sy dri awal smpai skrg... Alhamdulillah...

Boleh je sis.. buah mmg berkhasiat.. 🥰

Kelapa elok..Ay dri dlu minum smpai 21w