Air kelapa muda

Hi mommys.. awal kandungan 6weeks blh minum air kelapa muda tk? Dgn air yg ada gas?

8 Balas

Air kelapa x de masalah.. Tp nk kulit baby cntik ada org kata minum masa nk dkt bersalin... Klo air bergas tu blh je.. Tp jgn lah bnyk... Sbb air gas ni kan x elok walau pn untuk org yg x mngandung pn... Ni kn plk kita yg mengandung ni nk mnum air gas bnyk2 x blh lah... Huhuhu

Boleh air kelapa 7w saya minum dengan kadar sederhana. Air gassss please no no

Lebih baik rujuk doctor sis . Tapi setahu saya air gas tu mmg tk boleh .

atas badan... doktor pn ckp okay je sbnrnya.. mitos je semua tu x blh..

Sye minum je..xde mslh..tp time minum tu xtau lg tgh pregnant..huhu

Air kelapa boleh minum.. tapi air bergas lebih baik elakkan..

Air kelapa ada badan tak blh terima. Blh miscarriage

Air kepala boleh je. Air gas lebih baik elakkan .