Apa petua untuk hilangkan batuk ada kahak ye? Ada lebih 2 minggu

Kandungan 2 bulan

2 Balas

kalau rasa teruk sangat sis lbh baik jumpa dktr..nnt dktr akan bagi ubt y sesuai untuk ibu mengandung termasuk antibiotik..buat masa skrg blh jga try minum air lemon madu suam lega kan batuk tu...amalkan setiap pagi dan sebelum tidur..akan makin lega...smoga d permudahkan sis..jaga diri..

batuk lebih 1 minggu better jumpa doktor, nanti doktor akan amik sample kahak.

2w ago

saya suda jumpa doktor dan ada cek kahak..suda tunggu 2 minggu keputusan tp tiada jg drg call...ada pun doktor BG ubat paracetamol sama ubat selesema saja