KANDUNGAN UMUR 2 BULAN

Kandungan 2 bulan adakah di galakan sudah membuka buku klnik awal atau kena tunggu 4 bulan juga ?? tolong pencerahan ibu² bantu lizah

11 Balas

Sy positif je ms 6 minggu trus g klinik..pastu nurse bg tarikh buka buku pink ms 8 minggu...09.02.2022 sy klinik pertama usia kandungan 12 minggu..

lamanya nk tunggu 4 bulan.. Sy dah tau upt positif terus g klinik. jika umur 35 tahun ke atas dan ada masalah kesihatan, silalah cpt ke klinik

saya buka buku dekat private clinic. first dating scan 6 weeks dah buka buku. boleh try call kk dulu and tanya

Sebaiknya buat buku Pink sebelum 12 minggu dear.. itu yang nurse beritahu saya

Boleh p buka trus, mmber bru 1 Bulan Peggy pun nurse ckp dh Boleh buka

bkak buku pink before 12 week klo kt tmpt sy laa..

kalo xde masalah kesihatan ok je..

sy buka bku pink masa 8weeks

setahu saya boleh jerr

bole je buka awal