18 weeks 5 daya

kandungan 18 minggu tapi baby aktif sangat normal ke? baby gerak aktif , first pregnant ni tapi dh boleh rsa , mula² dlu ingat angin kat perut yg gerak, skrg kerap rasa gerakkan halus kalau tekan dgn perlahan dia beri respon gerak .

4 Balas

sya pun cm tu.. 19w masa nk scan nk amik posisi gmbr cntik time tula dia menonggeng🤣🤣 lama gak tggu dia pusing smpai doc kacau2 aishhh la anak

sy nk masuk 18 week bby dah aktif, hri2 aktif, bila suami balik dia senyap pulak, sy n suami pjj 😂

Bby dah start nk aktif tu.. tp b4 5m mmg ada masa bby x aktif...

2y ago

haha sis sy punya baby pun cmtu normal ke

sy start 16w+ da gerak aktif

4y ago

ohh 😁