Sangkut GDM

Kandungan 16minggu,lepas kena minum air gula saya sangkut gdm.. lepas jumpa doktor, terangkan pasal gdm n kesan kt baby, tetiba rasa down sangat,risau jd pape kt baby saya.. Kadang rasa nyesal xjaga mkn dari awl.. Tp masa awal pregnant saya mabuk teruk,loya muntah2..nk mkn yg manis2 je sbb mulut rasa pahit xsedap..Boleh x bg kata2 semangat,ataupon share pengalaman mommies kt sini yg penah sangkut gdm... Saya terlampau fikirkn benda ni sampai sakit kepala berdenyut2..#bantusharing #firstbaby #ingintahu #1stimemom #jangandibully #advicepls

10 Balas

apa2 pn mommy kna slalu positif.. ikut arahan doktor/nurse ..

3y ago

in Shaa Allah..tq☺️