Boy or Girl? 👀

Kandungan 16 minggu. Saja je pergi utk growth scan. Pastu nampak gender skali. Doc kata ni dah macam confirm baby boy. Tapi dia kata takleh nk kata jugak sbb, semua baby akan jadi boy dalam masa 16-17 minggu. After tu baru boleh confirm and check balik boy or girl tapi dia kata ni mcm dah jelas sangat je boy tapi dia pesan jangan beli baju lagi 😂 Saja nak share sini kot orang lain ada pengalaman scan & dapat nampak gender awal2 jugak macam saya. Mommies semua nampak boy kan? Geng daddy dia lah! Mak dia nak girl senanya, tapi takpe je mana2 pun saya bersyukur boy or girl asal baby sihat walafiat sempurna anggota badan, mana2 pun okayyy.

Boy or Girl? 👀
24 Balas

ambui dik kang2 ye hahahaha comel betul budak ni . saya pun rasa ni boy sebab terang2 dh nampak tu

Boleh sape2 bgtau tak yg nampak kelangkang besar tu kaki baby kedua belah ke cane?

11mo ago

Ohh tq .. baru faham gambar scan.. rupanya bontot baby menghala ke perut kt dalam tu 😅

terang lagi bersuluh tu boy hahaha cumelnyaa tergolek2 dia dalam tu eh 🤣

inn shaa allah xkn bertukar. nampak cristal clear pistol😊

pistol 🤭🤭.. sayaa pun scan jelas pistol. tak sorok 😁😁

Doakan saya dapat baby boy! Next week nk p scan

11mo ago

insyaAllah sis..Sy dah buat detail scan... InsyaAllah baby boy..anak first girl🤲

boy !! terang sgt pistol dia , tkde cover² 😂

nmpk mcm boy tu.. dy tunjuk clear🫣😂

kemain dia tunjuk tu, confirm boy ni

Ye sy nampak pun boy 🤣🤣🤣