Naik boat or flight

Kandungan 10w boleh Naik boat atau flight Tak ?#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Flight kena tanya syarikat penerbangan tu.. ada yg minta surat doktor. Boat tu tengoklah jenis boat apa.. bg sy, 10w tu masih fragile. so sy tak berani nak perjalanan jauh. lgpun masa tu tengah loya bagai. dlm TAPS ni pun ada info, nak jln2, pergilah masa 2nd trimister. 1st & 3rd trimister banyakkan rehat.

Flight boleh. Boat takleh. Boat akan melantun lantun jadi bahaya