Bleeding 12 weeks

Kandung 9 minggu da buka buku pink . Dokter kata “mcm ada cyst” next month tmujanji dtg nak tgk is mbesar atau tak dan sma ada dekat dgn janin atau d luar. Mcm tu la bunyinya. Smnggi sblm tmujanji sya da spotting darah wrna coklat. Bterusan smnggu igtkan biasa2 shaj sbb sllu mngoggle ia nya biasa mlainkn darah merah kluar baru la p kcemasan . Tp akhirnya esok da nak tmujanji ptg ni sya da bleeding bnyk merah mcm pekat sos tiram . Terus msuk kcemasan. Tp sya tak cemas. Suami ku yg tlalu cemas…😄 apa2 pun Allah sebaik2 perancang. Tak tahu lg apa kputusan ni. Tunggu turn jmpa dokter… Dub dab dup dappp!!!

1 Balas

hai sis just nak share hope boleh buat u kuat semangat. i pun masa 7w emergency operation buat cyst sebesar 8cm and i punya cyst tu berpintal dan selagi tak buang i akn sakit yg tak fertanggung. alhamdulilah berjaya buang cyst and doc dpt save i punya ovary. baby alhamdulilah even risiko utk gugur baby strong and survive now dah 13w. i doakan keselamatan u and baby ya. kuat semangat tau ❤️

8mo ago

semoga sis kuat dan tak putus asa 🤲🏻 in shaa Allah saya doakan yg baik baik saja baby dan ibu.