Rasa Seperti Sengugut tapi sekejap je

Kandugan sy dah masuk 18mnggu 5hari, tpi kadang2 sy rasa sakit punggung belakang, mcm nak period tpi sekejap sahaja semasa sy berdiri.. Normal tak kalau mcm tu? risau juga hmm

2 Balas

Normal. Sebab baby makin besar. Memang tekan sikit area belakang tu. Bila dah masuk second trimester ni, tidur nanti elakkan terlentang. Baik mengiring untuk lancarkan peredaran darah untuk baby. Jangan duduk lama sangat, jangan berdiri lama sangat. Okay?

2mo ago

syukur,, sejuk hati dengar🥰😊 Terima kasih hehe okayy😁

normal

2mo ago

tq, lega hati😊